Terima kasih Pemuda PAS Pulau Pinang - Dr Hatta

HARAKAHDAILY | .

PERMATANG PAUH: Ketua Pengarah Pilihan raya PAS, Dr Mohd Hatta Ramli mengucapkan terima kasih kepada Pemuda PAS Pulau Pinang yang akur dengan arahan PAS Pusat bagi membantu gerak kerja Pilihan Raya Kecil (PRK) Permatang Pauh.

"Terima kasih kepada Pemuda PAS Pulau Pinang untuk kempen yang lebih meriah," ujarnya pada sidang media PRK P.044 Permatang Pauh di Yayasan Aman, Penanti pagi ini.

Hadir sama ialah Presiden PKR yang juga calon parti itu pada PRK Permatang Pauh, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dan AJK PAS Pusat, Datuk Kamarudin Jaffar dan Datuk Amiruddin Hamzah.

Sementara itu, Ketua Pemuda PAS negeri, Mohd Yusni Md Piah pada sidang media pagi tadi memberitahu pihaknya sebulat suara telah memutuskan untuk akur arahan PAS Pusat bagi membantu gerak kerja PRK Permatang Pauh.

Katanya, keputusan itu diambil setelah berbincang dalam mesyuarat Dewan Pemuda PAS negeri yang turut dihadiri oleh Timbalan dan Naib Ketua Pemuda PAS Malaysia, Muhammad Khalil Abdul Hadi dan Khairil Nizam Khirudin. - HARAKAHDAILY 29/4/2015

Share on Myspace