Keprihatinan PAS kepada Harakah terus segar

ZULHAFEEZ AHMAD ZAHIDI | .

KUALA LUMPUR: Pertemuan bersama tenaga penggerak akhbar rasmi Parti Islam Se-Malaysia (PAS), Harakah dengan Dewan Muslimat PAS Malaysia membuktikan keprihatinan PAS kepada warga kerja Harakah masih segar dan ia menjadi satu penghargaan atas usaha tersebut.

Penyampaian sumbangan awal tahun dari Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan PAS Pusat bersama Dewan Muslimat PAS Malaysia telah memberikan satu dorongan positif bahkan membumikan akhlak saling membantu demi kebaikan bersama di Pejabat Editorial Harakah.

Warga Harakah yang komited melaksanakan usaha menerbitkan paparan aktiviti PAS di seluruh negara merangkumi peringkat PAS negeri, kawasan dan cawangan berdasarkan keperluan semasa.

Akhbar Harakah yang diterbitkan sebanyak dua kali seminggu dihasilkan dengan kerjasama Sidang Editorial serta tenaga wartawan dengan paparan berita agar dapat dikeluarkan secara berkala mengikut edisi dan tarikh yang ditetapkan.

Di samping jualan dan edaran melalui cetakan Harakah juga turut menerbitkan dalam versi E-paper yang boleh diakses dengan langganan pakej Kad Istiqamah seiring dengan kemajuan terkini.

Sumbangan itu disampaikan oleh Ketua Dewan Muslimat PAS Malaysia, Ustazah Nuridah Mohd Salleh bersama Pengerusi Lajnah Kebajikan PAS Pusat juga merupakan Timbalan Ketua Dewan Muslimat PAS Malaysia, Dr Rosni Adam kepada wakil Harakah.

Turut hadir menyaksikan penyampaian AJK PAS Pusat, Ustaz Norazli Musa serta sebahagian daripada Jawatankuasa Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan PAS Pusat. - HARAKAHDAILY 6/1/2017

Share on Myspace