Elok Obama berbesan dengan Clinton

SUBKY LATIF | .

PRESIDEN Obama, penganjur Trans-Pacific Partnership (TPP) yang amat diminati sangat Perdana Menteri Najib, apabila ke sini semasa pelancaran Komuniti Asean baru-baru ini menceroboh kepercayaan umat Islam dan peradaban umat dan negara ini dengan menyeru kita supaya menerima perangai buruk terkutuk umat Nabi Lut sekitar enam ribu tahun lalu.
     
Disuruhnya kita meliberalisasi liwat dan menghalalkan nikah jantan dengan jantan dan betina dengan betina.
     
Laknat itu dihalalkan Jack Clinton semasa jadi presiden Amerika sekitar 20 tahun lalu dan kini cuba dijual Presiden Obama kepada kita di ambang pembentukan kerjasama ekonomi dan dagang TPP pimpinan Amerika dan kita jadi baruanya.
     
Obama bedebah itu datang sebagai tetamu negara dan rakyat, mengguna kesempatan itu untuk mengeksport laknat Allah itu.
      
Sebelum ia dapat dieksport ke sini, justeru kekejian itu Obama dan Clinton muliakan, kita anjurkan eloklah Obama dan Clinton berbesan dulu, Kedua-dua anak perempuan Obama salah seorang nikah saja dengan puteri tunggal Clinton atau mereka bersekedudukan tanpa nikah. Atau kedua-dua anak Obama hendak bermadu dengan anak Clinton pun tak mengapa.
      
Jika Obama dan Clinton bermadu, biar dirasanya tidak berzuriat. Biar mereka tahu akan perit dan terharunya jadi orang tidak berzuriat.
      
Bukan kami di Malaysia saja yang marah kepada kebiadapan Obama itu. Opahnya di Kenya dan sekalian saudara maranya yang masih Islam juga malu dan benci dengan perangai baruanya.
      
Kami kutuk dan laknat Obama kerana Allah dan kami tidak mahu gara-gara benda keji itu boleh  menjadikan negara kami Laut Mati yang kedua selepas Sodom dan Gamurah diterbalikkan Allah. Kita tidak mahu umat/bangsa Malaysia musnah hingga tidak berbenih seperti yang terjadi kepada kaum Nabi Lut.
      
Jika benua Amerika hendak jadi Laut Mati kedua lantaknyalah tetapi kita tetap akan meratapinya jika terjadi, justeru pada zaman umat Nabi Muhammad SAW yang serba maju ini ada lagi orang dan kaum keji seperti kaum Lut dulu.
      
Pencerobohan peradaban dan pemikiran oleh Obama itu mesti dikutuk oleh semua manusia khususnya orang yang beriman. Raja-Raja, Perdana Menteri dan kerajaan mesti kutuk Obama jika betul beriman.

Setakat tulisan ini dibuat, kerajaan dan Perdana Menteri belum bersuara. Mungkin Perdana Menteri Najib kutuk dalam hati. Kutuk dalam hati adalah lebih baik daripada tidak kutuk langsung, tetapi kutuk dalam hati itu adalah selemah-lemah iman.
      
Kita perlu prihatin atas kejadian ini, kerana Malaysia amat bernafsu untuk menyertai TPP dan TPP bedebah itu seolah-olah tidak dapat diengkari lagi.
    
Apabila TPP diterima bebas dan berduyun-duyun pelabur Amerika datang. Mereka tidak datang dengan modal saja tetapi akan membawa sama kuman budaya kaum Lut. Mereka belum datang virus payah disekat, apa lagilah mereka datang secara halal membawa perangai pelesit itu.
     
Orang dan kaum berperangai buruk itu mesti dibenci. Jika kita biar datang, hubaya-hubaya nanti disambar sial. Orang tua berpesan, hati-hati berkawan. Ada kawan boleh diajak kerumah. Ada kawan untuk di jalan saja tidak boleh bawa ke rumah. Obama buat kawan pun tak boleh.
     
Manusia seperti Obama ini lepas bersara daripada jawatan nanti jangan beri visa untuk datang lagi. Kotor negeri kita dipijaknya. Ia lebih bahaya daripada ancaman IS dan lebih keji daripada pencerobohan Soviet Union ke atas Afghanistan dan pendudukan Amerika di Afghanistan serta pengeboman Rusia ke atas Syria. – HARAKAHDAILY 4/12/2015

Share on Myspace